Közoktatás Eduline

Érdemes jelentkezni erre a versenyre

Elolvasom

Tegnap elindult az első kifejezetten lányoknak szóló játékfejlesztő verseny, a Scratch Meccs, melyre 12-16 éves, háromfős lánycsapatokat várnak. A verseny fődíja egy londoni tanulmányút, melynek egyik fénypontja a Facebook londoni irodájának látogatása lesz.

Közoktatás Eduline

Indul az első, lányoknak szóló programozó bajnokság

Elolvasom

A Skool szervezi meg Magyarország első, kifejezetten lányoknak szóló játékfejlesztő versenyét. A Scratch Meccsre 12-16 éves, háromfős lánycsapatok jelentkezését várják, akik kipróbálhatják kreativitásukat, miközben a Scratch alkalmazásban együtt fejlesztenek saját interaktív játékot. A verseny fődíja egy londoni tanulmányút, aminek egyik fénypontja a Facebook londoni irodájának látogatása lesz.

Közoktatás Edupress

24 órás Programozási Versenyt rendeztek Veszprémben

Elolvasom

A veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara (MIK) harmadik alkalommal hirdette meg 24 órás Programozási Versenyét az intézmény hallgatói számára. Április 1-2-án Veszprémben a legjobb nyolc csapat bizonyította problémamegoldó képességét csapatmunkában, a téma pedig a gazdasági válsághoz kötődött: a diákoknak olyan informatikai rendszert kellett kidolgozniuk, amely segíti a szervezetek logisztikájának olcsóbbá tételét - közölte az egyetem az Edupress-szel.