Közgazdaság ismeretekből is érettségiztek májusban? Akkor teszteljétek a tudásotokat a Studium Generale próbaérettségi feladatsorával!  Tovább »

Nemcsak matematikából és közgazdaság ismeretekből, hanem történelemből is próbára tehették tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

Idén is megtartja a próbaérettségi napot a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője.  Tovább »

hirdetés

Már nincs három hét az érettségiig, de még mindig érdemes gyakorolni.  Tovább »

Öt városban töltötték ki a Studium Generale próbaérettségi feladatlapjait.  Tovább »

Az októberi-novemberi érettségi időszak az utolsó, ami az eddig megszokott követelmények alapján zajlik, néhány tantárgynál szeretnénk most segíteni.  Tovább »

Összeszedtük, hogy mire kell figyelnetek a matematika érettségi során. Elsősorban az idővel kell majd megküzdenetek.  Tovább »

Matematikából, történelemből és közgazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos...  Tovább »

A matek, a közgazdaságtan mellett töriből is próbaérettségit tartott a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője.  Tovább »

Matematikából, történelemből és közgazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos...  Tovább »

Január 16-án nyilvános próbaérettségi napot tart a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője, a Studium Generale.  Tovább »

Néhány nap múlva itt a matekérettségi, így nem árt, ha a maradék időt is gyakorlásra fordítjátok.  Tovább »

Pontozási szabályok, próbaérettségi feladatok, legális puskák - itt minden infót megtaláltok a 2015-ös érettségiről.  Tovább »

Próbaérettségit tartottak, közölték a hiányszakmákat és a legnépszerűbb OKJ-s képzéseket a héten, valamint megszólalt a fonyódligeti gólyatáborban...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X