Felsőoktatás Eduline

Ezek az ország legjobb egyetemei 2016-ban

Elolvasom

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a HVG rangsor - Diploma 2016, amely a hallgatók és az oktatók teljesítménye alapján rangsorolja a magyarországi egyetemeket, főiskolákat. A legjobb intézmény idén is a Semmelweis Egyetem lett. De vajon melyek a legjobb orvosi, műszaki, jogi vagy bölcsészettudományi karok? Íme, a képzési területek rangsorai.

Felsőoktatás Eduline

Ezek az ország legjobb egyetemei

Elolvasom

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a HVG rangsor - Diploma 2015, amely a hallgatók és az oktatók teljesítménye alapján rangsorolja a magyarországi egyetemeket, főiskolákat. A legjobb intézmény a Semmelweis Egyetem lett - melyek a legjobb orvosi, műszaki, jogi vagy bölcsészettudományi karok? íme, a képzési területek rangsorai.

Felsőoktatás Eduline

Megjelent az új egyetemi rangsor: az ELTE, a Semmelweis és a PTE az élen

Elolvasom

Statisztikai problémák miatt módosította a 2012-es felsőoktatási rangsort az Educatio - az összesített kari rangsorban helyet cserélt a Pécsi Tudományegyetem és a Semmelweis Egyetem orvosi kara, a kiigazítás nagy nyertese azonban az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kara, amely kilenc helyet lépett előre. Az összesített rangsor élén továbbra is az ELTE bölcsészkara áll.