Sajnos úgy néz ki, jövőre várhatóan "egy számjegyű százalékkal" drágulnak a Sziget Fesztivál jegyei.  Tovább »

A nemzetközi popvilág aktuális sztárja, Ed Sheeran lesz a jövő évi Sziget első napjának kiemelt fellépője.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyre több dolog szól amellett, hogy a Strandot tekintsük az egyszerű, halandó magyarok fesztiváljának.  Tovább »

Minden eddiginél többen, 565 ezren látogattak ki a kedden zárult Sziget fesztiválra, amely hétből három napon is teltházas volt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megkezdődött a Sziget, a tikkasztó hőség ellenére rengetegen buliznak, és egymást követik a jobbnál jobb koncertek. Képek.  Tovább »

Habár a zene annyira nem veretős, mint Ozorán vagy a Sunon, a Samsara ugyanazon a szellemiségen alapszik, csak kicsit chillesebb, sőt “psybient” a...  Tovább »

A Sziget Fesztivál nem csak a buliról és a zenéről szól, rengeteg egyéb program is várja a látogatókat. Összeszedtük a legérdekesebbeket.  Tovább »

A Sziget idén az elektronikus zene rajongóinak is kedvez, a Colosseum by Telekom és a Bacardí Aréna színpadokon színvonalas külföldi és hazai...  Tovább »

A Sziget Világzenei nagyszínpadának kínálatából szemezgettünk nektek, íme a legígéretesebb előadók listája.  Tovább »

A Sziget Fesztivál A38 színpadi programja rengeteg alternatív és elektronikus zenei különlegességet tartogat idénre is.  Tovább »

A Sziget Fesztivál széles skálában gondolkodik a zenéről. Az alternatívtól, a popon át, az EDM-ig mindent megtalálunk.  Tovább »

Új helyszínen és több "elsőfesztiválozós" kiállítóval érkezik a Campusra a Debreceni Egyetem.  Tovább »

Kellemes időjárással, nagyobb malőröktől és balesetektől mentesen, aktívan és kiemelkedő közösségi szellemben zajlott le a 43. EFOTT  Tovább »

Nyár, fesztiválszezon, sör... és jóga?? Igen, létezik egy mozgásforma, amit az EFOTT fesztivál július 10-16. között vezetett be a mindennapokba.  Tovább »

Mennyit költ egy átlag egyetemista az EFOTT-on? Spórolási tippek tőlük nektek.  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X