A magyarérettségijére sietve esett össze házuk előtt, majd meghalt egy 18 éves szombathelyi diák - írja a Bors.  Tovább »

A budapesti agglomeráció területén több helyen történt baleset, az M3-ason nyolc kilométeres a dugó, az M7-esen lépésben halad a forgalom az Útinfom...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Tatabányai Járásbíróság egy év tíz hónap fogházra ítélt csütörtökön egy fiatalkorú fiút, aki egy diáktáborban kiskorú sértettet kényszerített...  Tovább »

Védelmi pénzt szedett két fiú egy iskolában, bíróság előtt kell felelniük a tettükért. Ha a kiszemelt áldozat nem fizetett, meg is verték.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Facebookon lépett kapcsolatban általános iskolai tanítványaival az az abai tanár, aki kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt áll a...  Tovább »

Agyonszúrt egy férfi hét diákot, tizenkettőt pedig megsebesített pénteken kora este egy középiskolában Kína északi részén - közölték Sanhszi...  Tovább »

Négy kisiskolást kórházba kellett szállítani, miután egy győri pályaorientációs napon az egyik gyerek elsütött egy könnygázkilövőt.  Tovább »

Jelentősen, 8 évről 3 év 6 hónapra enyhítette egy szexuális visszaéléssel és pornográfiával vádolt tanár börtönbüntetését a Budapest Környéki...  Tovább »

Leesett két munkás egy állványzatról Budafokon csütörtökön, mindketten életüket vesztették.  Tovább »

Több fiatalkorú diákot is elvittek a rendőrök tanóra alatt egy dunaújvárosi középiskolából, szexuális erőszak elkövetésének gyanúja miatt indítottak...  Tovább »

A tanulók után járó normatív támogatással élt vissza egy alapítványi iskola vezetése Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az ügyben a Nemzeti Adó- és...  Tovább »

Feltehetően világháborús bomba került elő egy biatorbágyi általános iskola udvarán kedden - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének...  Tovább »

Nyíregyházi alapítványi iskolákat irányító, állami normatív támogatással visszaélő bűnszervezetre csapott le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) -...  Tovább »

Bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett költségvetési csalással vádol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség tizenhat pedagógust, aki két...  Tovább »

Egy tinédzser baltával sebesített meg többeket az Oroszországhoz tartozó Burjátföld székvárosa, Ulan-Ude közelében fekvő egyik település...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X