Két diákot szállítottak kórházba a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumból, ahol egy ablak rájuk zuhant.  Tovább »

Valószínűleg személyes vita vezetett az öt halálos és több sebesült áldozatot követelő keddi észak-kaliforniai lövöldözéshez.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"A Klebelsberg Központ sajnálattal vette tudomásul, hogy egyesek csúsztatásokkal a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban történt tanulói balesetből is...  Tovább »

Rázuhant egy ablak a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban két diákra - írja az atv.hu.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lövöldözés volt kedden Észak-Kaliforniában egyik kis településén, öten életüket vesztették - jelentette a CBS televízió, amely első jelentéseiben...  Tovább »

Szándékosan járókelők közé hajtott egy férfi egy gépkocsival péntek délután a dél-franciaországi Blagnacban, egy kereskedelmi főiskola előtt.  Tovább »

Robbanás történt egy tanzániai általános iskolában szerdán, a detonáció következtében legalább öt kisgyerek életét vesztette - közölte a helyi...  Tovább »

Személygépkocsi hajtott bele kedden egy ausztráliai iskola melléképületébe, és halálra gázolt két gyereket, 23-nak pedig sérüléseket okozott -...  Tovább »

A keddi New York-i merénylet nyolc halálos áldozata közül öt argentin volt, és azért utazott az amerikai nagyvárosba, hogy megünnepelje érettségije...  Tovább »

Felgyújtotta iskoláját egy brazil tanuló, mert dorgálást kapott a késésért.  Tovább »

Nyolc év börtönbüntetésre ítélt a bíróság szexuális visszaélés és pornográfia miatt egy általános iskolai tanárt, aki hetedikes tanítványával...  Tovább »

A tanárt szerdán állítják bíróság elé szexuális visszaélés vádjával.  Tovább »

Emberölés miatt vádat emeltek a texasi műegyetemen lövöldöző diák, Hollis A.  Tovább »

Agyonlőttek egy rendőrt helyi idő szerint hétfőn a texasi műszaki egyetemen, az intézmény lubbocki kampuszát pedig egy időre lezárták.  Tovább »

Kiesett egy lány a Szent Imre Gimnázium harmadik emeletéről az atv.hu információi szerint.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X