Lövöldözés volt szerdán egy texasi felsőoktatási intézményben.  Tovább »

Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt büntetőeljárást indított a rendőrség a pápai óvodában kedden hipós vizet kapó...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Húsz gimnazistát öltek meg kidőlt fák Ghána középső részén vasárnap egy váratlanul érkező viharban.  Tovább »

Már nem akarnak lopni se, mióta van mit nyomkodni.  Tovább »

hirdetés

A nyolc- és kilencéves gyereket szemtanúként hallgatták meg a rendőrök.  Tovább »

A súlyos bűncselekmények esetében 2013 óta 12 év a büntethetőségi korhatár. A rossz útról letéríthető gyerekeket azonban intézetbe zárják.  Tovább »

Ötven év sötét titka borzolja a kedélyeket.  Tovább »

Az óvodai hűtőt dézsmálták Ácson.  Tovább »

Azzal vádolnak egy ohiói tizenévest, hogy rálőtt egy osztálytársára, majd amikor meglepődve látta, hogy életben van, bocsánatot kért tőle, átadta a...  Tovább »

A fővárosban a Margit hídnál akartak megszerezni egy fülhallgatót egy férfitól, akit megvertek majd életveszélyesen megkéseltek.  Tovább »

Egy hónapnyi börtönnel néz szembe a 17 éves amerikai diák egy ártalmatlannak indult csíny miatt.  Tovább »

Nagyon várják a péntek éjjeli veronai buszbaleset túlélői a pszichológusi segítséget - jelentette szombat délután a helyszínről a közmédia tudósítója.  Tovább »

Megdöbbentő a látvány a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium épületénél: körülbelül nyolcvan-kilencven diák gyűlt össze szombat délben, az...  Tovább »

A budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium harminchat diákja mellett volt tanulók, három tanár, valamint egyikük családja utazott azon a magyar buszon...  Tovább »

hirdetés