Az indiai legfelsőbb bíróság hétfőn megerősítette a 2012-ben brutálisan megerőszakolt, később a bántalmazásokba belehalt újdelhi diáklány három...  Tovább »

Egyre kezelhetetlenebbé kezd válni a helyzet a XI. kerületi Napsugár Óvodában - írja a Népszava.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint 200 okmányt találtak a nyomozók egy óbudai lakásban - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.  Tovább »

Részegen tombolt, négy fiú diákot pedig bántalmazott is egy tanár az egyik Veszprém megyei középiskolai osztály kirándulásán.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Belecsapott a villám szerdán a kaposfői általános iskola épületébe, több diákot kórházba vittek – számolt be az M1.  Tovább »

Jót akarhatott, mégis óriási pánikot keltett egy fővárosi általános iskola igazgatója a szülőknek elküldött levelével, amelyben szervezett...  Tovább »

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emeltek vádat egy 28 éves, többszörösen büntetett előéletű férfi ellen.  Tovább »

A magyarérettségijére sietve esett össze házuk előtt, majd meghalt egy 18 éves szombathelyi diák - írja a Bors.  Tovább »

A budapesti agglomeráció területén több helyen történt baleset, az M3-ason nyolc kilométeres a dugó, az M7-esen lépésben halad a forgalom az Útinfom...  Tovább »

A Tatabányai Járásbíróság egy év tíz hónap fogházra ítélt csütörtökön egy fiatalkorú fiút, aki egy diáktáborban kiskorú sértettet kényszerített...  Tovább »

Védelmi pénzt szedett két fiú egy iskolában, bíróság előtt kell felelniük a tettükért. Ha a kiszemelt áldozat nem fizetett, meg is verték.  Tovább »

Facebookon lépett kapcsolatban általános iskolai tanítványaival az az abai tanár, aki kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt áll a...  Tovább »

Agyonszúrt egy férfi hét diákot, tizenkettőt pedig megsebesített pénteken kora este egy középiskolában Kína északi részén - közölték Sanhszi...  Tovább »

Négy kisiskolást kórházba kellett szállítani, miután egy győri pályaorientációs napon az egyik gyerek elsütött egy könnygázkilövőt.  Tovább »

Jelentősen, 8 évről 3 év 6 hónapra enyhítette egy szexuális visszaéléssel és pornográfiával vádolt tanár börtönbüntetését a Budapest Környéki...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X