Egyéves javítóintézeti nevelésre ítélte a Miskolci Járásbíróság azt a diákot, aki megfenyegette osztálytársát és elvette a telefonját.  Tovább »

Több gyerek életét vesztette, mert feltehetően eltanácsolt diákok felgyújtottak egy iskolát és a hozzá tartozó kollégiumot Uganda délnyugati részén...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy késelő megsebesített legkevesebb tizennégy gyereket a nyugat-kínai Csungking város egyik óvodájában - közölte a kínai rendőrség péntekre...  Tovább »

Maró hatású anyagból fejlődő gáz okozott enyhe légzési nehézségeket tíz tanulónál hétfőn a hatvani Bajza József Gimnáziumban, a diákokat...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A férfi az egyik fővárosi gimnáziumban és a Budapesti Honvéd utánpótlását adó Magyar Futball Akadémián is tanított.  Tovább »

Öngyújtóval fenyegetőzött egy férfi péntek délelőtt Pécsett, egy kertvárosi iskolánál.  Tovább »

Egyelőre nem tudni mi okozta a tüzet hétfő este a XI.  Tovább »

Tűz miatt kiürítettek egy kollégiumot a budapesti Dayka Gábor utcában hétfőn, kora este - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője  Tovább »

Az indiai legfelsőbb bíróság hétfőn megerősítette a 2012-ben brutálisan megerőszakolt, később a bántalmazásokba belehalt újdelhi diáklány három...  Tovább »

Egyre kezelhetetlenebbé kezd válni a helyzet a XI. kerületi Napsugár Óvodában - írja a Népszava.  Tovább »

Több mint 200 okmányt találtak a nyomozók egy óbudai lakásban - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.  Tovább »

Részegen tombolt, négy fiú diákot pedig bántalmazott is egy tanár az egyik Veszprém megyei középiskolai osztály kirándulásán.  Tovább »

Belecsapott a villám szerdán a kaposfői általános iskola épületébe, több diákot kórházba vittek – számolt be az M1.  Tovább »

Jót akarhatott, mégis óriási pánikot keltett egy fővárosi általános iskola igazgatója a szülőknek elküldött levelével, amelyben szervezett...  Tovább »

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emeltek vádat egy 28 éves, többszörösen büntetett előéletű férfi ellen.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X