szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Vezsenyi László, a „vasalódeszkás tanár” úgy döntött, hogy jótékony célra ajánlja fel a nagy karriert befutó vasalódeszkát.

Kétezer forintról indul a licit Vezsenyi László makói tornatanár híres vasalódeszkáért – írja a hvg.hu. A tanár a Tappancs Állatvédő Egyesületnek ajánlotta fel a szimbólummá vált tárgyat, ami azzal tett szert ilyen nagy hírnévre, hogy a távoktatás kezdetén Vezsenyi László egy vasalódeszkás úszásoktatással próbálta meg jobb kedvre és mozgásra bírni a gyerekeket.

A vasalódeszkára június 26-áig, vagyis péntekig lehet licitálni a Facebookon.

Vezsenyi László már korábban beszélt arról a hvg.hu-nak, hogy jótékony célra ajánlaná fel a vasalódeszkát. „Ha ad érte valaki valamilyen összeget, azt a gyerekekkel megbeszélt célra fordítanám. Vagy rájuk, vagy szívem szerint, valami kutyamenhelyre. Az emberek még valahogy megoldják a problémájukat, az állatok nem tudnak magukon segíteni” – mondta akkor.

Zseniális fotó: így tartott évzárót egy budaörsi iskola tanára

Az idei évzárók a járvány miatt elrendelt intézkedések miatt sem mondhatók hagyományosnak, de van aki még ezt a különleges év végi helyzetet is tudta űberelni.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!