szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ráhangolódnátok az egyetemi évekre? Kezdjétek ezekkel a filmekkel.

Campus háború

Katie úgy érkezik a campusra, hogy hamarosan a Delta-lányklub tagja lesz, ám végül a Kappa-házhoz csatlakozik. A két ház közötti rivalizálás Katie és barátnője, Sara gyerekkoruk óta tartó barátságát is próbára teszi.

Narancsvidék

Shaun Brumder szinte minden napját szörfözéssel tölti, majd egy nap egy könyv hatására úgy dönt, hogy író lesz, ezért jelentkezik a Stanford egyetemre, ahol a példaképétől tanulhat. Csakhogy a jelentkezési lapját véletlenül elcserélik egy hasonló nevű fiúéval, így nemcsak az egyetemi helye, de a szabadsága is veszélybe kerül.

22 Jump Street – Túlkoros osztag

Jenkonak és társának, Schmidtnek egyszer más sikerült beépülniük egy középiskolába, ahol lelepleztek egy droghálózatot. Parancsnokuk egy új helyszínre küldi őket, ami nem más, mint egy egyetem. A nyomozóknak itt is fel kell göngyölíteniük egy ügyet, azonban ez a küldetés még a barátságukat is próbára teszi.

Tervezitek a nyári bulikat? Mutatjuk az idei EFOTT fellépőinek listáját

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai találkozója, azaz az EFOTT idén - a vírushelyzet miatt kicsit később - augusztus 26-30. között várja majd az érdeklődőket a Velencei-tó északi partjára. Mutatjuk a fellépőket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!