szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Indul a szavazás: arra vagyunk kíváncsiak, szerintetek melyik magyarországi egyetemnek van a legszebb campusa. Szavazzatok!

Két évvel ezelőtt arra voltunk kíváncsiak, a legnagyobb magyarországi egyetemek közül szerintetek melyiknek van a legszebb campusa. Akkor a szavazás első körében a Szegedi Tudományegyetem campusára szavazott a legtöbb Eduline-olvasó. A második körben pedig a Miskolci Egyetem zsebelte be a legtöbb szavazatot. Most újra titeket kérdezünk: szerintetek melyik magyarországi egyetem campusa a legszebb?

Öt napotok lesz szavazni, hogy eldöntéstek, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Szent István Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Miskolci Egyetem vagy a Eszterházy Károly Egyetem campusa-e a legszebb.

Itt találjátok a szavazást - március 25-én éjfélig szavazhattok!

Megvan, melyik az ország legszebb könyvtára, itt a szavazás végeredménye

Az ország legszebb könyvtárát, olvasótermét kerestük az Eduline-olvasók segítségével: lezárult a szavazás, íme a végeredmény.