szerző:
Eduline

Úgy tűnik, újra divatba jött az orosz nyelv, legalábbis egyre többen szeretnének megtanulni oroszul - nekik ajánlunk ma ingyenes, online nyelvi leckéket.

A RussianForFree.com oldalán akár a nulláról megtanulhattok oroszul olvasni és beszélni, de a már meglévő nyelvtudásotokat is fejleszthetitek. Ehhez összesen 35 leckét találtok, amelyet körülbelül két hónap alatt lehet végigvenni. Szavakat tanulhattok, párbeszédeket hallgathattok, és nyelvtani összefoglalókat is olvashattok. Mivel az oldal angol, ezért némi angoltudásra lesz szükségetek.

©

A Study Russian Online kifejezetten kezdőknek szól, öt témakört vesz át részletesen. Természetesen találtok hanganyagokat, interaktív szótárat tesztekkel, illetve részletes nyelvtani összefoglalót is.

Haladóknak és turistáknak ajánljuk a magyar nyelven is elérhető Goethe-Verlag.com-ot, ahol gyakran használt kifejezéseket tanulhattok témakörök szerint, emellett a kiejtést és a cirill, illetve latin betűs átírást is megismerhetitek, a szószedeteket pedig mp3 formátumban is letölthetitek. Itt további ingyenes nyelvoktató oldalakat találtok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!