szerző:
Eduline

Már sokszor ajánlottunk nektek olyan alkalmazásokat, amelyekkel megkönnyíthetitek a nyelvtanulást. Most egy olyan oldalt mutatunk, amely játékokat kínál a tanuláshoz.

©

Mindsnacks

Ez az alkalmazás a játékos tanulást egészen magas szintre emeli, a Mindsnacks ugyanis minden leckéhez kész játékokat kínál. Az alkalmazás nagyon színes, mozgalmas, az alapverzió ingyenes, de egy idő után pénzt kér a további szintekért.

Ha németül tanulnátok, akkor itt egy remek alkalmazás, amellyel a nyelvvizsgára is felkészülhettek. Ha pedig egészen más nyelvtet tanulnátok, akkor ezeket az alkalmazásokat is mindenképpen nézzétek meg.

Így tanulhattok angolul, spanyolul, olaszul, kínaiul teljesen ingyen, online

Több tucat nyelvi kurzus közül válogathattok, ha megnézitek az EdX kínálatát: ingyen tanulhattok például mandarin nyelven, spanyolul, oroszul és angolul. Az EdX a Massachusetts Institute of Technology, a Harvard és több tucat elitegyetem közös oktatási platformja, ahol több mint 1800 ingyenes, online kurzusra lehet „beiratkozni" - a világ legjobb egyetemeinek professzoraitól tanulhattok például programozást, művészettörténetet, filozófiát, matematikát, természettudományokat.