szerző:
Eduline

Egy napja lehet regisztrálni a kormány által indított diplomamentő programra, és várhatóan április végén el is indulnak az angol, a német és a francia nyelvtanfolyamok. A regisztráció még nem minősül pályázatnak, a pályázati kiírások várhatóan április közepén jelennek meg, és azok is pályázhatnak, akik előzetesen nem regisztráltak.

©

A diplomamentő programban olyan volt hallgatók vehetnek részt, akik az államvizsgát letették, és ezt igazolják is, vagyis már csak a nyelvvizsga hiányzik ahhoz, hogy átvegyék diplomájukat. További feltétel, hogy ne legyen hallgatói jogviszonyuk, és vállalják az államilag elismert nyelvvizsga megszerzését, valamint rendelkezzenek alapfokú nyelvismerettel.

Így lehet regisztrálni

A regisztrációs felületet az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) oldalán, itt találjátok - a felületen először létre kell hoznotok a profilotokat, felhasználónévvel és jelszóval. Ha ez megvan, e-mailben kaptok visszaigazolást.

Az e-mail utasításai alapján lépjetek vissza a főoldalra, és töltsétek ki az űrlapot személyes és tanulmányi adataitokkal, majd minden adatot mentsetek el. Érdemes kitölteni az "igényfelmérés" aloldalon lévő űrlapot is, ez a nyelvtanfolyamokkal kapcsolatos igények előzetes mérésére szolgál.

Ha feliratkoztok az OFA hírlevelére, e-mailben kaptok majd értesítést a pályázati felhívás megjelenéséről. A regisztráció ugyanis önmagában nem minősül pályázatnak, április közepétől jelentkezhettek a konkrét tanfolyamokra. A diplomamentő programról itt találjátok legfrissebb cikkeinket

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!