szerző:
Eduline

Nyelvvizsgára készültök, szükségetek van egy hiteles, gyors és megbízható fordító programra? Akkor ezt az oldalt nektek is ajánljuk.

 

©

Dictzone.com

©

Ezt a szótárat nemcsak magyar-angol fordításnál használhatjátok: a szöveget magyarról németre, lovári nyelvre, görögre, japánra, franciára, latinra, olaszra, oroszra, románra, spanyolra, svédre, szlovákra és törökre is lefordíthatjátok. Persze a rendszer idegen nyelv-magyar irányban is működik. A Dictzone akkor is hasznos, ha egy idegen nyelvről egy másikra szeretnétek fordítani: angolról hat, németről pedig tíz nyelvre fordíthattok.

Egy szuper ingyenes app, amellyel óvodások és kisiskolások tanulhatnak idegen nyelveket

Újabb appot ajánlunk nyelvtanulóknak, ezúttal azonban nem a középiskolásokra, egyetemistákra és felnőttek fókuszálunk. A következő alkalmazással 3-8 év közötti gyerekek tanulhatnak angolul, nem kell hozzá más, csak egy okostelefon vagy tablet. A Lingokids nevű alkalmazás jó választás, ha a gyerekeiteknek kerestek olyan appot, amellyel - életkoruknak megfelelő módszerekkel, játékos formában - ismerkedhetnek meg az idegen nyelvekkel.