szerző:
Eduline

Újabb appot ajánlunk nyelvtanulóknak, ezúttal azonban nem a középiskolásokra, egyetemistákra és felnőttek fókuszálunk. A következő alkalmazással 3-8 év közötti gyerekek tanulhatnak angolul, nem kell hozzá más, csak egy okostelefon vagy tablet.

©

A Lingokids nevű alkalmazás jó választás, ha a gyerekeiteknek kerestek olyan appot, amellyel - életkoruknak megfelelő módszerekkel, játékos formában - ismerkedhetnek meg az idegen nyelvekkel. 

A játékokkal több mint 3000 szót tanulhatnak meg, bővíthetik a mindennapi szókincsüket, ezen felül megtanulhatják a gyakran használt igéket és mellékneveket. Remek felkészülés az iskolára, hiszen az appot tanárok és szakemberek állították össze kifejezetten óvodás és kisiskolás gyerekeknek.

Az alkalmazás letölthető telefonra és tabbletre is, de sajnos csak iOS-rendszerben érhető el.

Így tanulhattok nyelveket teljesen ingyen, bárhol és bármikor: a 7 legjobb app

Szívesen tanulnátok nyelveket, de pénz- vagy időhiány miatt nem tudtok magántanárhoz vagy nyelviskolába járni? Próbáljátok ki a következő nyelvoktató alkalmazásokat - mindegyik ingyenes, így kockázat nélkül kipróbálhatjátok bármelyiket. A The Balance hét olyan nyelvoktató appot szedett össze, amellyel hatékonyan felfrissíthetitek a nyelvtudásotokat vagy belevághattok egy teljesen ismeretlen nyelv elsajátításába. 1.