szerző:
Eduline

Olyan ingyenes alkalmazást kerestek, amely segít fejleszteni a kommunikációs készségeiteket? Szóbeli nyelvvizsgára vagy egy külföldi utazásra készültök? Ma a Tandem nevű appot mutatjuk be nektek.

A nyelvtanulás leghatékonyabb - és egyben legszórakoztatóbb - eszköze, ha az adott idegen nyelven beszélgettek másokkal. Ehhez tökéletes eszköz például a Tandem nevű app, amely ingyenes.

©

Az app felhasználóinak ki kell választaniuk egy nyelvet, a Tandem pedig segít megtalálni azokat az anyanyelvi beszélőket, akikkel üzeneteket válthattok, videócsevegést indíthattok, beszélgethettek online vagy akár élőben. Így gyakorlatilag a világ bármely tájáról szerezhettek levelező- és beszélgetőpartnereket.

Az app fejlesztői szerint ez a leghatékonyabb módszer a kiejtés és a kommunikációs készség fejlesztésének.

Ezzel az alkalmazással teljesen ingyen tanulhattok nyelvet

Ha angolul tanultok, akkor ez az alkalmazás a hasztnotokra lehet, méghozzá teljesen ingyen. Nehezen mennek a szavak és szükségetek lenne egy kis szókincsbővítésre? Akkor ezzel az alkalmazással mindenképp meg kell ismerkednetek. Memrise A Memrise milliók kedvence, ez az alkalmazás tökéletes például szavak, kifejezések, vissza-visszatérő mondatok tanulására - kissé szájbarágós, de lealább hatékony.