szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, valamelyik vizsgarész előtt még szükségetek lenne egy kis gyakorlásra, esetleg az érettségire készültök, akkor ez az app nektek is jól jöhet.

Ha mindig is a szókincs és a választékos fogalmazás okozott gondot a nyelvtanulásnál, akkor ezzel az appal most ti is gyakorolhattok.

A Magoosh ingyenes szókincsfejlesztő appjával bármelyik Androidos vagy iOS-rendszerrel rendelkező készüléketeken tanulhattok a nyelvvizsgára vagy az érettségire. Ezzel a kvíz alapú alkalmazással akár minden nap fejleszthetitek magatokat. Az app tartalmazza az 1200 legfontosabb kifejezést vagy szókapcsolatot, amire szükségetek lehet.

©

Hogyan működik az alkalmazás?

Bárhol és bármikor tesztelhetitek magatokat. Az appban különböző szinteken tanulhattok, egyes szintek teljesítésével pedig újabb szócsokrokat vehettek át. Minden új kifejezéshez angolul kaptok válaszlehetőségeket, így nem csak magukat a szavakat, hanem a magyarázatukat is megtanulhatjátok. Ha nem vagytok biztosak a válaszotokban az alkalmazás később újra felteszi az elhibázott vagy kihagyott kérdéseket.

Ha kíváncsiak vagytok az alkalmazásra, itt letölthetitek Androidra, itt pedig iOS-rendszerre.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!