szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Gyakorolnátok, új nyelvet tanulnátok vagy a szókincseteket bővítenétek? Bármelyik is legyen, ezzel a három appal most játékosan, ingyenesen tanulhattok angolul.

Lépések 50 nyelven

©

Ha szeretnétek az alapoktól kezdeni a nyelvtanulást, akkor ez egy jó lehetőség, hiszen ezzel az alkalmazással 100 leckét próbálhattok ki, amelyeket ingyen használhattok. Ha kiválasztottátok a nyelvet, amelyen szeretnétek a feladatokat olvasni és kiválasztottátok azt a nyelvet is, amit szeretnétek tanulni, nincs más dolgotok, csak kipróbálni az alkalmazást.

Minden lecke 10 lépésből áll, tanulhattok számokat, használhattok fordítót és gyakorolhattok játékokkal. Egyes szavak kiejtését is meghallgathatjátok, és hangfájlokat is találhattok a hallásértés gyakorlásához. Ha a nyelvtanotokat szeretnétek fejleszteni, akkor arra is találhattok játékokat és feladatokat.

Ha szeretnétek kipróbálni, itt letölthetitek az appot.

Hol tehettek államilag elismert nyelvvizsgát? Itt kereshettek nyelvvizsgaközpontot

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, milyen nyelvvizsgaközpontok szerveznek államilag elismert írásbeliket és szóbeliket?

Angol nyelvű könyvek

Nem csak az angol sorozatok és filmek szórakoztatóak, ha nyelvtanulásról van szó. Ebben az appban angolul olvashattok szövegeket úgy, hogy mellette párhuzamosan a szótárat is használhatjátok. A szövegek összetettsége és nehézsége eltérő, így mindenki talál megfelelőt. Akár a szókincseteket szeretnétek bővíteni, akár a szövegértést szeretnétek gyakorolni, ezzel az alkalmazásal játék közben gyakorolhattok.

Az alkalmazásban nemcsak klasszikus könyveket, hanem a novellákat, párbeszédeket is olvashattok. Autókölcsönzőben, állatkertben és boltban vagy gyógyszertárban használható szófordulatokat, hasznos kifejezéseket olvashattok, de akár elkezdhetitek az Anna Kareninát vagy a Dorian ​Gray arcképét is olvasni.

Ha szeretnétek kipróbálni, itt letölthetitek az appot Androidra, itt pedig iOS-re.

Xeropan

©

Ebben az appban anyanyelvű nyelvtanárok által megírt egyedi, aktuális témákat feldolgozó leckék, hanganyagok, videók vannak, amelyek az angol nyelv gyakorlati használatát állítják középpontba. Napi leckékkel és személyre szabott feladat sorozatokkal gyakorolhattok.

Ha kifejezetten ismételni szeretnétek, akkor egy random, személyre szabott tesztsorozattal gyakorolhattok. Ha pedig a szókincseteket szeretnétek fejleszteni, több mint 8000 angol kifejezéssel megtehetitek.

Ha szeretnétek kipróbálni, itt letölthetitek az appot.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!