szerző:
Eduline

Szabó Éva Zsuzsanna eddigi alelnök lesz a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) új elnöke.

©

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Galló Istvánné januárban jelentette be, hogy két ciklus után nem indul újra az elnöki tisztségért. Galló Istvánnét 2008-ban választotta meg a kongresszus elnöknek, majd 2013-ban újraválasztotta. Öt évre szóló megbízatása idén június végén jár le.

A PSZ elnöki pozíciójáért Csabalik Zsuzsanna, a miskolci középiskolai szervezet titkára, Szabó Éva Zsuzsanna alelnök és Tarnay Attila Csongrád megyei elnök indult.

"Szabó Zsuzsa eddigi alelnököt választotta elnöknek július 2-ától a Pedagógusok Szakszervezetének tisztújító kongresszusa 2018. június 30-án. Az alelnökök és a vezető testületek megválasztása még tart Siófokon" - közölte szombat délután a PSZ Facebook-oldalán.

Ki lesz a Pedagógusok Szakszervezetének új elnöke? Már megvan a három induló

Csabalik Zsuzsanna, Szabó Éva Zsuzsanna és Tarnay Attila indul a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöki posztjáért, az országos tisztújító kongresszus júniusban lesz. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Galló Istvánné, a PSZ jelenlegi elnöke az országos vezetőség januári ülésén bejelentette: két ciklus után nem kíván ismét elindulni az elnöki tisztségért.