szerző:
Eduline

Megkezdte a tanszerek kiszállítását az Ökumenikus Segélyszervezet. Azon dolgoznak, hogy mind az 1000 gyerekhez eljussanak a csomagok az első becsengetés előtt.

©

Az Iskolakezdés együtt! segélyakció önkéntesei és az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai azon dolgoznak, hogy a minőségi tanszerekből álló csomagok mind az 1000 gyerekhez eljussanak az első becsengetés előtt - írja a kemma.hu.

Kedden megkezdődött a tanszercsomagok kiszállítása a rászoruló családoknak.

Mivel még sok adományra van szükség, hogy teljesüljön az augusztus közepén meghirdetett célkitűzés, az önkéntesek azt kérték, hogy aki teheti, hívja a 1353-as adományvonalat, vagy adományozzon ezen az oldalon.

Ti is segíthettek a rászoruló gyerekeknek az idei iskolakezdésben

Iskolakezdés együtt! címmel hetedszer hirdet országos pénzadománygyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet ezer gyerek beiskolázásának támogatására. Gáncs Kristóf, a segélyszervezet kommunikációs vezetője a gyűjtést elindító csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón elmondta: az akció célja, hogy még ebben a hónapban ezer rászoruló gyerekhez juttassanak el 10-10 ezer forint értékű, személyre szabott, minőségi tanszercsomagot.