szerző:
Eduline

Az igazgató elleni nyomozást pedig meghosszabbították.

©

Ahogy korábban már mi is írtunk róla, gyermekbántalmazási ügybe keveredett Putnoki Zsolt, a XIII. Kerületi Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola igazgatója, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újkenéz korábbi fideszes polgármestere.

Közös megegyezéssel távozott Putnoki Zsolt, a Budapest XIII. Kerületi Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola igazgatója – tudta meg a 24.hu.  Az igazgató távozásának minden bizonnyal köze van ahhoz, hogy gyermekbántalmazási ügybe keveredett. Az viszont biztos, hogy már nem ő az igazgató, ez az iskola honlapjáről is kiderül, hiszen az intézményt megbízottként Nagyné Malicsek Ágnes vezeti.

Gyermekbántalmazás miatt nyomoz a rendőrség egy budapesti iskola igazgatója ellen

Gyermekbántalmazási ügybe keveredett Putnoki Zsolt, a XIII. Kerületi Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola igazgatója, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újkenéz korábbi fideszes polgármestere. A 24.hu-nak nyilatkozó tanárok és szülők is azt állítják, hogy Putnoki Zsolt több gyereket megütött, köztük egy kislányt, illetve hogy a bántalmazásokat minden esetben roma gyerekek szenvedték el.

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozást rendelt el – de ezt megelőzően feljelentést tett az igazgató is egy 13 éves fiú ellen.

A kisfiúnak fel kellett mennie az igazgatóhoz, az intézményvezető pedig azt kérte a gyerektől, hogy pakolja ki a táskáját. Nem először fordult ez elő, máskor is utasította már erre, ahogyan arra is, hogy pakolja ki a zsebeit vagy vegye le a pulóverét. A gyerek viszont ezúttal nem volt hajlandó erre, mire az igazgató megpofozta – ezt mesélik a szülők és a pedagógusok is - írja az oldal.

Diákhitel: változást tervez a kormány, a HÖOK azt kéri, gondolják át

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) azt kéri a kormánytól, fontolja meg, hogy adómentes maradhasson a diákhitel törlesztéséhez adott munkáltatói juttatás a béren kívüli és egyéb kedvezményes juttatások rendszerének átalakításánál - közölte Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke pénteken.