szerző:
Eduline

Rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el abban az egri iskolában, amelynek borzalmas állapotáról szerdán írt a Népszava.

Képünk illusztráció
©

A Népszava szerdán írta arról, hogy az egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulóit a tantermekben vizes falak, omladozó vakolat, földre terített felmosórongyok, vödrök fogadták. Minderről az egyik szülő számolt be a lapnak, amely fotókat is közölt az iskoláról. Szavai szerint az egyik tanító azt mondta nekik, hogy biztonsági okokból egész nap nem kapcsolják fel a villanyokat, nehogy az átvizesedett falak miatt gond legyen.

Az egriugyek.hu most azt írja, szerda este az iskola igazgatója bejelentette: két napra bezár az intézmény. Rózsa Sándor intézményvezető azt írta a szülőknek, rendkívüli tanítási szünetet rendel el csütörtökre és péntekre, azoknak a gyerekeknek, akiket szüleik nem tudnak kire bízni, az iskolában felügyeletet biztosítanak.

Vizes falak, omladozó vakolat: nagyon rossz állapotban van az egyik egri iskola

Vizes falak, omladozó vakolat, földre terített felmosórongyok, vödrök: ez a látvány fogadta az egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulóit a tantermekben. A borzalmas állapotokról az egyik szülő számolt be a Népszavának, amely fotókat is közölt az iskoláról. Szavai szerint az egyik tanító azt mondta nekik, hogy biztonsági okokból egész nap nem kapcsolják fel a villanyokat, nehogy az átvizesedett falak miatt gond legyen.