szerző:
eduline/mti

Még a nyári szünetben sem "alszik" a tanügyigazgatás, hiszen a biztonságos tanévkezdéshez már most meg kell teremteni...

©

Még a nyári szünetben sem "alszik" a tanügyigazgatás, hiszen a biztonságos tanévkezdéshez már most meg kell teremteni a feltételeket - ezt Czunyiné Bertalan Judit mondta egy kaposvári sajtótájékoztatón.

Az új köznevelési államtitkár szerint az államtitkárság, a tankerületek és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) is azon dolgozik, hogy minden olyan problémát megoldjanak a tanévkezdés előtt, ami felmerülhet - akár a tankönyvellátásról, akár az intézmények működtetéséről legyen szó.

A sajtótájékoztatón egy kérdés erejéig az életpályamodell is szóba került, melyről Czunyiné Bertalan Judit elmondta: "alkalmas és jó eszköz a pedagógusok erkölcsi és anyagi elismerésére". Megjegyezte, ahhoz, hogy a pedagóguspálya megbecsülése még jobb legyen, hozzá lehetne tenni a rendszerhez, de az így képes elérni a célt, amely miatt bevezették. Legfrissebb híreinket az új köznevelési államtitkárról itt találjátok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!