szerző:
Eduline

Még van egy hónapotok a szünetből, az augusztus pedig bővelkedik jobbnál jobb fesztiválokban. Mutatjuk a legjobbakat.

A Sziget

A Sziget fesztivált senkinek sem kell bemutatni, talán az év egyik legnagyobb bulija. Idén augusztus 10-17. között rendezik meg. A hétnapos bérlet 80 ezer forint, de diákkedvezménnyel tudtok már 47 500 forintért venni. A fellépők között lesz Florence and the Machine,Kings of Leon, Avicii, alt-J, Fauve, José González, Alesso, Passenger – de meg se próbáljuk felsorolni, itt megnézhetitek a teljes listát.

 

Strand fesztivál

Idén már három éves lesz a szigetesek egyik legújabb fesztiválja, melyet Zamárdiban tartanak augusztus 19-22-én. Ha négy napra mennétek ki, azért 21 990 forintot kell fizetnetek, a napijegy 8 500. Van arra lehetőség, hogy kombinált bérletet vegyetek a B My Lake-kel, ez 39 990 forint. Többek között fellép a Simple Plan, Ákos, Punnany Massif, Brains, The Carbonfools, Supernem, Szabó Balázs Bandája, Halott Pénz. A friss infókért pedig kövessétek a Facebook-oldalukat.

B My Lake

Augusztus 19-22 között kerül megrendezésre a fesztivál Zamárdiban. Augusztus 18-án, azaz a nulladik napon beköltözhetnek a bérletesek. A B My Lake soha nem látott LineUppal várja a zene szerelmeseit; techno, tech house, minimal, electro, mindezt a Balaton közvetlen partján. A négy napos (augusztus 19-20-21-22) B My Lake 2015-ben a Mastercard Balaton Sound helyszínén, Zamárdi szabadstrandján kerül megrendezésre, társbérletben a Nagyon Balaton rendezvénysorozat másik zászlóshajójával, a Strand - Nagyon Zene Fesztivállal. A bérlet 27 990 Ft, a napijegyek ára naponként változik, ezért keressétek fel a honlapjukat. Sőt, több kombinált bérletet is lehet venni, akár a Szigettel együtt is, a 7 napos bérlet úgy 88 ezer forint.

 

SZIN

Szeged sem maradhat ki a jóból, augusztus 25-29-én rendezik a SZIN-t. A fellépőket felsorolni is sok lenne, de itt megnézhetitek őket. Bérletet 17 900 forintért vehettek még most, a diákbérlet pedig 14 500, a napijegy elővételben 5 500 forint.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!