szerző:
Eduline

Ha azt hinnéd, hogy mindenki tűzoltó vagy színész szeretne lenni, nagyot tévedtél.

Alsó tagozatosok kaptak feladatot, hogy írják le, mit szeretnének csinálni, vagy mivé szeretnének válni, ha felnőttek lesznek - írja a boredpanda. A gyerekek tényleg úgy érzik, hogy a lehetetlen nem létezik.

1. Fiú, aki Michael Jordan szeretne lenni

Chris nagyon szeretheti a kosárlabdát, legnagyobb kedvence a lenyűgöző Michael Jordan - annak ellenére, hogy aligha láthatta élőben játszani. Ennek elérése érdekében három dolgot tűzött ki: legyen fekete a bőre, nőjjön nagyra és borotválja le a haját.

©

2. A kis megalomán

A gyerekek tényleg úgy érezhetik néha, hogy övék a világ. Egyikőjük ennek megfelelően világuralomra törekszik, de ezt is megelőzi, hogy legyen egy barátnője, akit meg is szeretne csókolni egyszer.

©

3. A léha

Albert társai a szokásos dolgokat szeretnék csinálni a jövőben, így állatorvosok, szakácsok vagy tűzoltók. Ő azonban egyszerűbb lélek, csak otthon szeretne maradni és semmi sem szeretne csinálni. Néha megértjük.

©

4. A furcsa egyszerűség

Igen, valaki postaláda szeretne lenni. Szokjunk hozzá.

©

5. Lépésről lépésre

Az iskola első és második osztálya a számok mágiájával is telik, vélhetően ez és a realizmus szele hatott a hétéves kis diákra, hogy jövőre nyolc éves szeretne lenni.

©

6. Mint az anyja.

Egy kislány anyja hólapátok árul, ami gyerekszemmel elég menő lehet, főleg, ha olyan sokan vásárolnak nála, mint ahogy lerajzolta.

©

7. Miért is ne?

Kutyának képzelni magad gyerekként olyan könnyű, megvalósítani már bizarr.

©

8. A tudomány oltárán

A kisfiúk nagyon szeretik a csúszómászókat, pontosabban a hüllőket, anno mi magunk is könnyes szemmel könyöröghettünk egy terráriumért. Mit teszel, ha ezt nem kaphatod meg? Felnőttként elmész herpetológusnak. Esetleg sárkányokat is nevelhetsz.

©

9. A pesszimista

Aki úgy érzi, hogy sosem fog megházasodni. Fel a fejjel!

©

10. A realista

Igen, mind meghalunk, legtöbben a középiskola után, de nyugi, azért addig van pár jó évünk.

©

11. Merész, de nem lehetetlen

Louisa ugyan csak három éves, de már tudja, hogy felnőttként mi a menő, így szakállat szeretne, ha felnő. Nem megszokott viselet, annyi szent. Viszont szereti a mentolos vizet is, az összefüggést persze ne keressük. Vagy igen?

©

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!