szerző:
Eduline

Tizenhét évvel ezelőtti fehérneműs fényképei miatt kellett távoznia egy manhattani gimnázium pályaválasztási...

A Murry Bergtraum High School
©

Tizenhét évvel ezelőtti fehérneműs fényképei miatt kellett távoznia egy manhattani gimnázium pályaválasztási tanácsadójának – adta hírül a Daily Mail.

A 37 éves Tiffany Webbet egyik diákja buktatta le, aki az interneten rátalált a korábban modellként dolgozó oktató fotóira. A tanuló azonnal megmutatta a képeket a Murry Bergtraum High School igazgatónőjének, aki kirúgta az oktatót. Döntését azzal indokolta, hogy „a fotók rossz hatással lehetnek a kamaszokra.”

Tiffany Webb elismerte, hogy 18 és 20 éves kora között fehérneműmodellként dolgozott, azonban nem érti, miért rúgták ki egyik pillanatról a másikra, mikor 12 évig kifogástalanul ellátta feladatait az iskolában.

„A diákok és a szülők megbecsültek, továbbra is szeretnék segíteni nekik a tanácsaimmal” – nyilatkozta a nő, aki azonnal pert indított a hátrányos megkülönböztetés miatt. Szeretné visszakapni a munkáját, és kártérítést is követel. Nemrég egy szlovákiai pedagógusról kezdtek pikáns fotók keringeni az interneten – összefoglalónkat itt olvashatod.