szerző:
Eduline

Egy osztálytermi verekedés fajult el, ahol egymást tanították a tanár iránti tiszteletre a diákok.

©

Két verekedő diákot szeretett volna szétválasztani egy tanárnő (fehér ruhában) egy brit iskolában, ám épp egy rossz pillanatot választott, így még ha látszólag véletlenül is -, de épp beleszaladt egy pofonba.

Több sem kellett az egyik diáknak, aki eddig csak figyelte a balhét: egy határozott mozdulattal küldte padlóra osztálytársát. "Megütötted a tanárt!", "Kinek képzeled magad?" - tette hozzá káromkodásokkal megspékelve. Nem csak a tanár megütő társát, hanem a másik verekedőt is lerendezte, lényegében félre hajítva a földön fetrengő másik fölül.

El kell ismerni a módszer hatékonyságát, valamint azt is, hogy a jó ügyért és a tanár védelmében tette, de valószínűleg lett volna más mód is arra, hogy a felek befejezzék a verekedést.

Diákok védték meg a tanárt agresszív társuktól - videó

Arra kérte a tanár a diákot, hogy vegye ki a füléből a fülhallgatót. Mivel nem hallgatott a kérésre, a tanár tette meg helyette, erre viszont csak ököllel volt válasza a diáknak. Az északkelet-oroszországi Nyerjungriban pár napja, ahogy egy diák a többszöri felszólításra sem volt hajlandó óra közben a fülhallgatót kivenni a füléből - írja a Daily Mail.