szerző:
Eduline

A Deák Téri Evangélikus Gimnázium, a Piarista Gimnázium és a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Kollégium vezeti a HVG 2016-os, egyházi intézményeket rangsoroló listáját. Elkészült a HVG kiadványa az ország száz legjobb középiskolájáról.

A legfrissebb, 2017-es rangsort itt találjátok.

A HVG az összesített középiskolai rangsor mellett összeállította az egyházi intézmények 2016-os listáját is. Az első helyen a Deák Téri Evangélikus Gimnázium végzett, amelyet a Piarista Gimnázium, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium és a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium követ. A legjobb szakközépiskolák listáját itt találjátok.

Rang

Intézmény

1.

Deák Téri Evangélikus Gimnázium (Budapest)

2.

Piarista Gimnázium (Budapest)

3.

Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Kollégium

4.

Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium (Budapest)

5.

Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium (Miskolc)

A HVG – a felsőoktatási rangsorokat tartalmazó Diploma-kiadványok mellett – ismét elkészítette a legjobb középiskolák listáját. A rangsorok mellett számos interjút, cikket találtok a középiskolai oktatásról, a középfokú felvételiről, sőt a felvételi eljárás menetrendjét is megnézhetitek. A HVG középiskolai rangsorát keressétek az újságárusoknál, vagy rendeljétek meg itt.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!