szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Így szeretnék elindítani szeptemberben az új rendszert.

Bár nem kötelező, csak előnyt jelent, a rendőrség mégis igyekszik jelentkezőket toborozni azoknál, akik korábban rendőrként dolgoztak, de korengedményes nyugdíjba mentek - írja a Népszava keddi számában.

Ezért névre szóló levélben keresik meg egykori kollégáikat, amit nem postán küldenek el nekik, hanem a helyi járőrszolgálatok munkatársai kézbesítenek.

Egy toborzólevél is eljutott az oldalhoz, ebben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság hívja fel volt munkatársainak a figyelmét arra, hogy a megyében szeptembertől négy oktatási intézményben lesz iskolaőri szolgálat a rendőrség új állománycsoportjaként. Bár az iskolaőrök toborzása hivatalosan csak július 16-tól kezdődött, a levél július 9-i keltezésű.

Szerették volna megtudni az Országos Rendőr-főkapitányságtól, miért a járőröket használják „postásként”, a toborzás már július 16. előtt megkezdődött-e, s országos szinten eddig mennyien jelentkeztek iskolaőrnek, de még nem kaptak válaszokat.

Az iskolaőri rendszerrel kapcsolatban megjelent cikkeinket itt olvashatjátok.

Sokan aggódnak a szeptemberi iskolakezdés miatt

Másfél hónap múlva ismét beindul a tanulás, elkezdődik egy új tanév. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen formában.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!