szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Vajon akkor kinyitnak még a magyar iskolák a nyári szünet előtt?

Legutóbb Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egy sajtótájékoztatón azt mondta, május végéig biztosan fennmarad a tantermen kívüli oktatás, a júniusi hónapról, még nem tud dönteni a kormány. 

Kérdésre válaszolva azt is elmondta, a jelenlegi helyzetben nem látnak a tanév végéig, ezért június 2-ig tudnak csak tervezni. Eddig biztosan nem lesz újra rendes iskolai tanrend.   

Azzal kapcsolatban, hogy kinyitnak-e az iskolák a nyári szünet előtt, Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában azt mondta: nagyon bizonytalan az ügyben, és egyelőre nem tapasztal tömeges igényt az újranyitás iránt. Ha lesz ilyen, akkor el fognak gondolkodni rajta - tette hozzá.

Kövessétek velünk a hét utolsó napjának eseményeit is. A németérettségiről szóló, folyamatosan frissülő tudósításunkat itt találjátok:

2020-as németérettségi: minden infó percről percre

Ma a németérettségivel zárjuk az idei érettségi szezon első hetét. Ha szeretnétek elsőként értesülni a feladatokról és a megoldásokról, akkor tartsatok velünk, mivel ma is percről percre tájékoztatunk benneteket. A német érettségi nap szakmai támogatását, köszönjük a Budapesti Távtanulási Központnak.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!