szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Berzsenyi Dániel Gimnázium tanárai után a diákok is a tiltakoznak az új Nemzeti alaptanterv ellen, nem is akármilyen módon.

A XIII. kerületi Berzsenyi Dániel Gimnázium diákjai, azt rakták ki az iskola udvarán: NO NAT – számolt be az Iskola a határon Facebook-csoport.

null

null

"Igaz, mi diákok vagyunk, de mi is fel kivánunk szólalni az új NAT ellen. Nem szeretnénk, hogy mi és az utánunk a padjainkba ülő diákok tanulási lehetőségeik emiatt a törvénymódosítás miatt felboruljanak" – írta a kép feltöltője.

A budapesti Berzsenyi Dániel Gimnázium tantestülete már korábban nyilvánosan tiltakozott a Nemzeti alaptanterv "kidolgozási módja, korszerűtlen tartalma és bevezetésének a tanév beosztását és az iskolák működését semmibe vevő ütemezése ellen".

Újabb tanári karok tiltakoznak a NAT ellen

Egyre nagyobb a felháborodás a Nemzeti alaptanterv (NAT) körül. A Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium és a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnázium tanárai is csatlakoztak a tiltakozók közé.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.