szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A rendőrség letartóztatta és hétfőn őrizetbe vette azt a két férfit, akik kiszivárogtathatták az Edexcel matekvizsga-feladatokat – írja a BBC.

A lap beszámolt róla, hogy lopás gyanúja miatt egy 29 és egy 32 éves férfit hétfőn letartóztattak és őrizetbe vettek az Edexcel matekvizsga-feladatok kiszivárogtatása ügyében.

Arról már korábban tájékoztattak, hogy a matekvizsga előtti nap homályos képek kerültek fel a feladatokról a Twitterre. A profil tulajdonosa 70 fontért az egész feladatsort elküldte azoknak, akiknek szükségük volt rá.

Vizsgabotrány Angliában: harmadik éve folyamatosan kiszivárogtatják a tételeket

Az Edexcel vizsgabizottság vizsgálatot indított az interneten kiszivárogtatott matekvizsga-feladatok ügyében - írja a BBC.

Ahogy korábban már írtunk róla, ez már nem az első ilyen eset – egymás után ez a harmadik év, hogy probléma volt a vizsgákkal és a szivárogtatással.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.