szerző:
MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Beázás miatt szünetel a tanítás hétfőtől a kaposvári Gárdonyi Géza Általános Iskolában - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.

Az önkormányzat Szirják Imrénére, Kaposvár műszak-pályázati igazgatóságának vezetőjére hivatkozva az írta: az oktatás mielőbbi folytatása érdekében felszólították az épület energetikai korszerűsítését végző kivitelezőt, hogy haladéktalanul szüntesse meg a beázást, soron kívül állítsa helyre a tantermeket és kezdje meg a kárelhárítást.

Megjegyezték: az iskolában folyó korszerűsítés érinti a tetőszigetelés javítását is, ezért fordulhatott elő, hogy az épület az elmúlt napok csapadékos időjárása következtében beázott.

Az intézmény Facebook-oldalán olvasható bejegyzés szerint vasárnap arra kérték a dolgozókat, hogy hétfőn gumicsizmában és meleg ruhában jöjjenek dolgozni. Hétfőn képeket töltöttek fel arról, hogy áll a víz az iskola folyosóján és termeiben. Az iskola internetes oldala szerint a Gárdonyiba több mint 220 diák jár.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.