szerző:
Eduline

Vészesen fogy az e heti zsebpénz? Túl keveset fizet a diákmunka? Új cikksorozatunkban azokról a helyekről olvashattok, ahol elfogadható áron ebédelhettek. Több tucat helyen kínálnak 200 forintért pizzaszeletet, de ha hajlandóak vagytok valamivel többet költeni az ebédre, a következő helyekre érdemes betérnetek.

La Pizza Di Mamma Sofia

Mindent olasz alapanyagokból készítenek a város egyik legjobb pizzázójában. A tészta vékony, egyszerre puha és - ahol kell - roppanós. Az Egy nap a városban blog egyenesen az utcai pizzaszeletelés csúcsaként, "a legjobb utcai pizzázó in town" jelzővel aposztrofálja a La Pizza Di Mamma Sofiában kínált ételt. A gorgonzolás-szalámis pizzaszelet sem semmi, a bátrabbak pedig a nutellás (igen, nutellás) pizzát is megkóstolhatják.

©

Hol, mennyiért?
1061 Budapest, Király utca 20.
Nyitva: hétfőtől szerdáig: 11:00-00:00
csütörtöktől szombatig 11:00-04:00
vasárnap 11:00-00:00
Árak: 300-400 Ft

Pizza Me

Március 17-én nyitott meg a legújabb budapesti pizzázólánc. A tervek szerint az előbb említett La Pizza Di Mamma Sofia is hamarosan beolvad a Pizza Me-be, elkeseredni pedig csak azért nincs okunk, mert az ott megszokott magas minőségre is ráígérnek az új lánc tulajdonosai. Kénytelenek vagyunk hinni nekik, a Pizza Me-ben az Egy nap a városban bloggere szerint a pizzatészta még ropogósabb, lágyabb, légiesebb, a prosciutto pedig olyan jó minőségű rajta, ami pizzán ritkaság.

©

Hol, mennyiért?
1073 Budapest, Erzsébet körút 51.
Nyitva: minden nap 11:00-02:00
Árak: a margherita és a nutellás pizzaszelet 300 forint, de 390 és 490 is lehet egy adag a feltétektől függően.

Pizzica

Szuperkönnyű tészta, rajta eredeti olasz hozzávalókkal. A háromszögletű pizzát itt el kell felejteni, a We love Budapest beszámolója szerint ollóval vágják a szeleteket. Különlegességekből ezen kívül sincs hiány: ha betértek, még sütőtökös, szardellás-sajtos pizzát is kóstolhattok.

©

Hol, mennyiért?
1065 Budapest, Nagymező utca 21.
Nyitvatartás: Hétfőtől csütörtökig 11:00-00:00
Péntektől szombatig 11:00-03:00
Árak: az alappizza 290 forint, a gazdagon megpakolt (ricca) 350, a prémium pedig 490 forintba kerül.

Korábban több pizzázót ajánlottunk már nektek, itt olvashattok a 200 forintos pizzaszeletek lelőhelyeiről.

Campus life - evés-ivás, buli, könyv, kultúra kevés pénzből

Hol lehet 600 forintért ebédelni? A Corvinus-ELTE BTK-ELTE ÁJK háromszögben jártunk, első cikkünket itt, a másodikat itt olvashatjátok el. A BME és az ELTE lágymányosi campusához közeli olcsó éttermekről, menzákról itt olvashattok.

Hogyan mehettek múzeumba teljesen ingyen? Cikkünket itt találjátok, arról pedig, hogy hogyan spórolhattok a tankönyveken, itt olvashattok. Arról, hogy hogyan lehet színházjegyet venni 400-500 forintért, itt találtok tippeket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!