szerző:
Eduline

Szívesen letöltenétek a telefonotokra néhány hasznos appot? Ma öt alkalmazást ajánlunk nektek, van köztük nyelvoktató, fordító, memóriafejlesztő és ébresztő is. Közös bennük: mindegyik ingyenes.

Dawn Chorus

Ha unjátok már, hogy minden reggelt éles csengéssel kell kezdenetek? Töltsétek le a Dawn Chorus alkalmazást, amely húszféle madárcsicsergést kínál, vagyis akár rigófüttyre is ébredhettek reggelente.

Finish.

A Finish. a notórius halogatóknak készült. Kijelölhetitek a feladatokat, és egy hangjelzést kaptok, ha be is fejezitek azokat. Ha kicsúsztok az időből, figyelmeztetést kaptok. Szuper app vizsgaidőszak előtt, mert könnyen használható, és segít rendszerezni a feladatokat.

©

Eidetic

Az Eidetic szintén ingyenes app, de van egy kibővített változata is, amely már fizetős. Az alkalmazással fejleszthetitek a memóriátokat, méghozzá hatékonyan: megadhatjátok, hogy szavakat, számokat (például a készüléketekben szereplő telefonszámokat) vagy éppen idézeteket szeretnétek memorizálni.

Memrise

Ha a diplomához vagy a sikeres felvételihez már csak a nyelvvizsga kell, a nyelviskolai órák és az otthoni tanulás mellett iskolába/munkába menet is gyakorolhattok. A Memrise is közkedvelt nyelvoktató alkalmazás, amely ingyenes, így bármikor letölthetitek. A fejlesztők szerint több mint százötven nyelvi kurzus közül választhattok, a Memrise a nagy nyelvek - például az angol, a francia, a német, a spanyol, az olasz és az orosz - mellett olyan nyelveken is "tud", mint az arab, a mandarin, az eszperantó vagy éppen a finn.

©

Triplingo

A Triplingo appot nagyon szeretik a felhasználók, legalábbis ez derül ki a véleményekből, az alapváltozat - amely huszonhárom nyelvet kezel - ingyenes, némi pénzért cserébe pedig a teljes alkalmazást használhatjátok. A Triplingo általában többféle fordítást kínál, ez kifejezetten jól jön, ha nyelvvizsgára készültök, vagy például levelezés közben nem a leggyakrabban használt fordulatokat szeretnétek használni.

Ez a hat legjobb ingyenes fordító: appok nem csak nyelvtanulóknak

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell kommunikálnotok, de nem vagytok biztosak a nyelvtudásotokban? Ma hat könnyen használható fordító appot mutatunk nektek. A FluentU hat olyan appot vett górcső alá, amelyet nem csak a nyelvtanulók használhatnak egyszerűek - a következő alkalmazások ingyenesek, így bármelyiket megéri letölteni.

Így tanulhattok nyelveket teljesen ingyen, bárhol és bármikor: a 7 legjobb app

Szívesen tanulnátok nyelveket, de pénz- vagy időhiány miatt nem tudtok magántanárhoz vagy nyelviskolába járni? Próbáljátok ki a következő nyelvoktató alkalmazásokat - mindegyik ingyenes, így kockázat nélkül kipróbálhatjátok bármelyiket. A The Balance hét olyan nyelvoktató appot szedett össze, amellyel hatékonyan felfrissíthetitek a nyelvtudásotokat vagy belevághattok egy teljesen ismeretlen nyelv elsajátításába. 1.