szerző:
Eduline

A Forbes utánajárt, hogy hol szerzett diplomát a világ 400 leggazdagabb embere.

©

Pennsylvania Egyetem

Ez az intézmény 18 diplomást adott a Forbes 400 leggazdagabb emberének listájára - derült ki a Forbes cikkéből. Itt tanult Donald Trump, fia és két lánya is, sőt Steve Cohen milliomos, valamint a Tesla és a SpaceX vezetője is ide járt.

Harvard

A Harvardon tizenhárman tanultak a leggazdagabb emberek közül. Itt tanult Bill Gates és Mark Zuckerberg, az Airbnb társalapítója, Nathan Blecharczyk és a korábbi Microsoft elnök-vezérigazgatója, Steve Ballmer is. 

©

Yale

A Yale tizenhárom diplomást adott a listára, például ide járt a FedEx alapítója, Frederick W. Smith.

Michigani Egyetem

Innen hét diplomás került a listára. Például Larry Page, a Google egyik alapítója, aki 1995-ben mérnöki diplomát szerzett az egyetemen. Stephen Ross, aki szintén a Michigani Egyetemen diplomázott, jelenleg az NFL Miami Dolphins tulajdonosa.

Minden egyetemista megdöbbenne, amikor az első előadáson meglátná...

Az FBI volt vezetőjét. James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) májusban elbocsátott igazgatója egy washingtoni egyetemen oktat ősztől. A Howard Egyetem - amelyet az afroamerikai közösség történelmi jelentőségű felsőoktatási intézményeként tartanak számon az Egyesült Államokban - bejelentette, hogy idén ősztől a volt FBI-igazgató közpolitikát oktat majd a washingtoni kampuszon.