szerző:
Eduline

Elképesztően brutális beavatási rituálékon kell átesniük a gólyáknak, ha be akarnak kerülni egy-egy amerikai testvériségbe. Többen életüket is vesztették már a feladatok miatt.

Dartmouth College
©

Legutóbb a New York-i Baruch College 37 hallgatóját helyezték vád alá, mert 2013 decemberében szó szerint halálra szívattak egy elsőst. A 19 éves fiú hátára egy nehéz, homokkal teli hátizsákot kötöttek, meztelenre vetkőztették, bekötötték a szemét és úgy kellett rohangálnia a campuson, miközben a testvériség tagjai ütötték és rugdosták. A fejét is többször ütötték, míg a fiú el nem ájult. Azonban ahelyett, hogy mentőt hívtak volna hozzá, inkább rágugliztak a fejsérülésre és csak két óra múlva vitték kórházba, ahol meghalt.

Nem ez azonban az egyetlen kegyetlen beavatási szertartás. Mutatjuk a toplistát.

Kórház lett a vége

Az jószerével alap, hogy a gólyákat az ilyen eseményeken megalázzák, ám az ohioi Wilmington College egyik klubja túlzásokba esett. A gólyák szemét bekötötték, meztelenre kellett vetkőzniük, majd a padlón fekve úszást imitálniuk. Azután leöntötték őket egy általuk csak „icy hot”-nak nevezett löttyel. Főleg a mellbimbókat, a feneküket és a heréiket kenték be vele, majd törölközővel csapkodták az elsősöket. Az egyik 19 éves fiú, Tyler Lawrence a kórházban kötött ki a rituálé után, ahol el kellett távolítani a heréit, annyira megsérült.

Fura szimbólumok

Ha kihagysz egy egyetemi bulit vagy részegen elalszol egy ilyenen, majd telefirkált arccal – és testtel – ébredsz, jószerével említésre sem méltó, gyakran megesik. Azonban a Texas Christian University Kappa Sigma tagjai nem elégedtek meg az alkoholos filccel. Az egyik gólya arcába és testébe ugyanis tüzes kabátakasztóval karcoltak görög szimbólumokat.

Tojás

Tojásátadás. Nos, a felvételek magukért beszélnek.


A legundorítóbb

A Dartmouth College gólyáinak is undorító feladatokat találtak ki. Egy gyerekmedencében kellett megfürdeniük, ami tele volt hányással, vizelettel, bélsárral, ondóval és romlott ételekkel. Ezek után meg kellett enniük más hányását vagy ecetet kellett inniuk – ezek után többen már vért hánytak.

A lányklubok se jobbak

A lányklubok sem kivételek. A Rutgers University egyik női klubja például arra kényszeríti a gólyákat, hogy válasszanak: vagy felszívnak egy csík kokaint vagy vibrátort használnak mindenki előtt. Durva beavatási szertartás miatt tört ki a botrány egy katolikus főiskolán

Wasabi és bors - tuti az égés

A Tulane University gólyái sem mindennapi kínokat kell, hogy kiálljanak. A nagyobb „testvérek” ugyanis összeállítanak egy keveréket cayenne borsból, wasabiból, ecetből és forró vízből, ezzel kell bekenni magukat a jelölteknek. Mindenhol. A kínzást legalább öt órán keresztül kell elviselniük. A gólyákat ezek után másod- és harmadfokú égési sérülésekkel viszik kórházba.

Bizarr beavatási szertartások: "bele fognak halni egyszer"