szerző:
Eduline

Budapesten tanul a legtöbb hallgató, pedig a vidéki egyetemvárosok is rengeteg lehetőséget tartogatnak. Arra vagyunk kíváncsiak, ti melyik vidéki egyetemvárost tartjátok a legszebbnek: szavazzatok, kommentben pedig részletes véleményeket is várunk.

©

A szavazás első körében azt a húsz magyarországi várost gyűjtöttük össze, ahol van önálló felsőoktatási intézmény vagy egyetemi-főiskolai kar, és amelyek az ország legnépesebb települései közé tartoznak.

Mivel Budapesten rengeteg egyetem működik, a fővárosra most nem lehet szavazni.

A következő húsz város között van kétszázezer és ötvenezer lakosú is, van, ahol az ország legnagyobb egyeteme működik, máshol csupán egy egyetemi kar - de mindegyik város szépsége megérdemelhet egy szavazatot. Egy hetetek van szavazni, azaz szeptember 28-ig tudjátok az állást befolyásolni. Itt szavazhattok:

Műveltségi teszt bátraknak: felismeritek a világ leghíresebb festményeit?

Persze nem csak bátrak tudják megcsinálni, de nem árt hozzá egy kis plusz tudás, hiszen nem elég felismerni ez festményt, a címét is meg kell mondanotok. Vajon igazi műértők vagytok, vagy csak szerencsétek van a tippelésekben? Most kiderül. Itt találjátok a tesztet: Ha több kvíz is érdekel, kattints ide!