szerző:
MTI

Rekordszámú vendéget várnak a debreceni Campus Fesztivál zárónapjára.

©

"Sikerült nagyon jól kihasználnunk a Nagyerdei Stadion melletti park valamennyi adottságát, a visszajelzésekből az derült ki, hogy a programhelyszíneket ideálisan helyeztük el, szeretik a látogatók a területet"- mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

A fesztiválozók a stadion környékét is felfedezték, a frissen átadott Ködszínház az egyik legkülönlegesebb attrakció, aminek élményét fokozni is lehet azzal, ha a nagyszínpad koncertjeivel együtt csodálják meg a vízi látványosságot - tette hozzá.

A Campus Fesztivál második napján az elektronikus zene képviselői, és a Víztorony Pódium programjai is óráról órára folyamatosan nagy tömegeket vonzottak. Míg az elsőben a svájci lemezlovas DJ Antoine-é volt a főszerep, a másodikban Kiss Ádám és a Parno Graszt járt élen. A Nagyszínpad melletti Gasztrofaluban pedig nemcsak a fesztiválozók pihentek meg, hanem a fellépő zenészek is. 

A fesztivál zárónapjának leginkább várt programja a Tankcsapda koncertje lesz. Az idén 25 éves rockzenekar már nagyon készül az esti ünneplésre. "Debreceni zenekarként a Campus Fesztiválon játszani izgalmas kihívás, ami motivál minket, kellő komolysággal készülünk a bulira a koncertműsort és a látványt illetően is" - nyilatkozták az együttes tagjai.

A fesztivál szerdán 14 órakor nyitotta meg kapuit, a négy nap alatt körülbelül négyszáz programmal készültek a szervezők. A Campus Fesztivál utolsó napján valamennyi helyszín kiemelt programokkal várja a fesztiválozókat. A Nagyszínpadon nyit a debreceni PG Csoport, majd Rúzsa Magdi és a Kowalsky meg a Vega színesíti a palettát.