szerző:
Eduline

Itt a szünet, a vizsgaidőszakból kiszabadulva végre hazamehettek, és olyan luxusban lehet részetek, mint a kádban fürdés vagy a normális vacsora.

©

Már hetek óta csak az utolsó beadandókkal és a decemberi vizsgákkal foglalkoztok, de végre hazamehettek egy kicsit lazítani. A corvinusos hallgatók szerint ezek a hazatérés legjobb pillanatai, a tizenkét pontos listát itt olvashatjátok el.

Végre ehettek rendesen, nincs több kínai, gyorskaja és péksüti, van viszont helyette elég időtök rendesen megrágni az ételt és kiélvezni minden falatot.

Fürödhettek, de nem csak rohanva, hogy minél hamarabb kiszabaduljatok a közös zuhanyzó hideg vize alól, hanem fürdőkádban, habbal, kacsával.

Énekelhettek, táncolhattok, csak úgy magatoknak, nem törődve azzal, hogy milyen a hangotok és átkopognak-e. Most vagytok otthon.

Minden egyes ruhátokat kimoshatjátok. Az otthoni módszerek valahogyan sokkal jobban működnek, és még vasalóról is hallottak a házban.

Végre olyan dolgokat is olvashattok, amiből semmit nem profitáltok az egyetemen, főiskolán. Sziasztok, bulvár- és sportmagazinok, ponyvák, trendi ifjúsági regények. Öt könyv, amit el kell olvasnod a 30. születésnapod előtt.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!