szerző:
Eduline

A Princeton Review idén is közzétette a „legbulisabb” egyetemek rangsorát.

©

A Princeton Review idén is közzétette a „legbulisabb” egyetemek rangsorát. 122 ezer hallgatót kérdeztek meg többek között alkohol- és drogfogyasztási szokásaikról, valamint arról, naponta hány órát töltenek tanulással – írja a College Atlas.

Idén a 2011-es ezüstérmes Ohio University szerezte meg az első helyet. Az intézmény híres a hajnalig tartó bulikról: a hagyományos Halloween-partit a Huffington Post minden idők második legbotrányosabb egyetemi bulijának választotta. Tavaly ősszel az ország legnagyobb egyetemi partijaként hirdetett rendezvényen ötven embert tartóztattak le, és több tucat diákot szállítottak kórházba alkoholmérgezés miatt. A lista többi szereplőjét itt nézheted meg.

A lista második helyét 2011 győztese, a University of Georgia szerezte meg, míg a University of Mississippi lett a harmadik. A kilencedikről a negyedik helyre ugrott fel a University of Iowa, és szintén javított tavalyi helyezésén a University of California - Santa Barbara. Az első húszban egyébként két floridai és két indianai intézmény szerepel, az összes többi egyetem egyedül képviseli az államát. Forró toplista: a legcsajozósabb egyetemek rangsorát itt nézheted meg.