szerző:
Eduline

Már befejeztétek az alapképzést és szívesen jelentkeznétek amerikai mesterszakra? Esetleg a PhD-fokozat megszerzésén gondolkodtok vagy már kutatnátok is? Kihagyhatatlan ösztöndíj-lehetőséget mutatunk.

©

Kiírták a 2016/2017-es Fulbright-ösztöndíjakat, amelyekre bármely tudományterületről pályázatnak azok a magyar állampolgárságú, kiváló angol nyelvtudású hallgatók, akik a BA vagy BSc szintű diplomával rendelkeznek és a mesterképzésüket kezdenék meg, esetleg PhD- vagy DLA-tanulmányaikat végzik.

A posztgraduális hallgatói pályázat nyertesei havi 1100-2100 dolláros ösztöndíjat kapnak, mely fedezi a szállás és megélhetés költségeit, emellett tandíjtámogatásra, egyszeri oda-vissza útra szóló repülőjegyre, egészségügyi és balesetbiztosításra, 500 dolláros kezdeti támogatásra, illetve a kiutazó családtagok részére havi 100-200 dolláros hozzájárulásra jogosultak.

A pályázat határideje május 18., bővebb információt itt találhattok, a fokozatot nem adó képzésekre szóló Humphrey-ösztöndíjról itt olvashattok, további külföldi ösztöndíjakért pedig kattintsatok ide.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!