szerző:
Eduline

Számtalan múzeum állandó kiállítását nézhetitek meg ingyen a hónap bizonyos napjain, ha 26 éven aluliak vagytok.

©

A Természettudományi Múzeum és a Néprajzi Múzeum állandó kiállítását minden hónap első vasárnapján nézhetitek meg ingyen, de máskor is 50 százalék kedvezménnyel válthattok jegyet minden kiállításra. Spóroljatok több tízezer forintot havonta: 10 tipp egyetemistáknak.

A Magyar Nemzeti Galériába, az Iparművészeti Múzeumba és a Magyar Nemzeti Múzeumba minden hónap harmadik szombatján mehettek ingyen, egyébként pedig féláron nézhetitek meg az állandó és időszaki kiállításokat is. Itt tanulnak az egyetemisták: nagy budapesti könyvtárkörkép.

A Budapesti Történeti Múzeumba és a Petőfi Irodalmi Múzeumba minden hónap utolsó szombatján mehettek be ingyen, míg a Ludwig Múzeum és a Hadtörténeti Múzeum a hónap utolsó vasárnapján biztosítja az ingyenes belépést a 26 éven aluliaknak. Ezekben az intézményekben is 50 százalékos kedvezményt kaptok a hónap minden napján, a PIM-ben pedig ez minden diákra érvényes, korhatár nélkül. A Műcsarnok diákigazolvánnyal minden kiállítást féláron nézhettek meg. Tíz alkalmazás, amelyet minden gólyának le kell töltenie.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!