szerző:
Eduline

A pénztárca üres, az ösztöndíj még arrébb van, és valahogy most még jobban fizető diákmunkát sem találtok? Campus life-sorozatunk legújabb részében megmutatjuk nektek a legjobb győri helyeket, ahol néhány száz forintért degeszre ehetitek magatokat.

Zátony

Nagyon kedves a kiszolgálás, barátságos a környezet,
nem drága, és nagyon közel van. - Kanczler Kinga

©

Az egyetemmel szemben, a Mosoni-Duna partján találjátok a Zátonyt. A napi menük választható árkategóriában (900-1100 Ft) levest és főételt tartalmaznak. A héten többek között zöldbableves, rántott leves, gombapaprikás és fehérboros sertésborda is szerepel a menüben. A kiszolgálás gyors, az étterem tágas. Mivel jön a jó idő, lassan az étterem teraszán is újra lehet majd ebédelni.

Zátony Étterem

Győr, Kálóczy tér 12.

Tel.: 06 96/ 338-050

Márka

A Márka étterem tényleg nagyon olcsó. Aki nap mint nap rákényszerül arra, hogy menüt egyen, mert mondjuk bejárós, annak tökéletes. Nagy a választék, az étterem önkiszolgálós. - Gecse Réka

Egy hely, ahol ti válogathatjátok össze, mit kívántok aznap. A városközpontban van, és nem drága. Vannak minden nap kapható ajánlataik, mint például a grillezett csirkemell őszibarackkal, marhapörkölt vagy óvári sertésborda. Itt megnézhetitek a heti ajánlatot.

Márka Étterem

Győr, Bajcsy-Zs. u. 28-30.

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10:30-tól 16:00-ig

Szombaton 10:30-tól 14:30-ig

Szalai

Az étterem a városközpontban, a Széchenyi tértől nem messze található. Jó választás azoknak, akik az egyetem után hazajárnak, ugyanis a pályaudvar, a vasútállomás és az egyetem között pont útba esik. A menük itt általában 1000 Ft-tól kezdődnek, az ár a levest és főételt tartalmazza. Minden nap három-négyféle menü közül választhattok, a heti ajánlatot megtaláljátok az étterem honlapján.

©

Szalai Vendéglő

Győr, Kisfaludy u. 34.

Tel.: 06 96/319-619

Nyitvatartás: hétfőtől-szombatig: 10:00-22:00

(menü kiszolgálás minden nap: 15:00-ig)

Hrabal

A Hrabalban 1100 Ft-ért van leves, főétel és desszert is.
- Kanczler Kinga

Fix 1100 Ft-os árral a Hrabal napi több menüt is kínál. A városközpontban van egy kis utcában, hangulatos, átjárja a hely szelleme. Minden hétfőn megtalálhatjátok az aktuális heti menüt az étterem Facebook-oldalán.

Hrabal - Cseh Söröző & Étterem

Győr, Czuczor Gergely u. 6.

Tel.: 06 20/369-1899

Nyitvatartás hétfőtől csütörtökig 11:00-től 22:00-ig

pénteken és szombaton 11:00-től 2:00-ig

KOLBice – Győr

Ha nincs időtök/kedvetek két fogást végigenni, akkor próbáljátok ki a KOLBice ételeit, a "kolbászos hely" - amelynek budapesti egységeit már ajánlottuk nektek - 2016 vége óta Győrben is megtalálható. A KolbIce-nál egyébként a Széchenyi István Egyetem hallgatói és dolgozói tízszázalékos kedvezményt kapnak. Az árak 1000 forint környékén mozognak: egy baconös-káposztás kolbásztölcsér 890-1190 forint, a kolbdogok (leginkább kolbászos hotdognak mondanánk, de annál sokkal gazdagabb) 590-690 forintba kerülnek.

Nagyon tetszett, jó ötlet, hogy a magyaros ízeket vegyítik a modern gyorséttermek felfogásával. - Mosolits Erika

Reinpold's KOLBice Győr

Győr, Hédervári u. 18/a

Nyivtvatartás: hétfőtől szombatig 10:00-től 22:00-ig

Győrben vagy más vidéki városban jártok egyetemre? Küldjétek el nekünk kedvenc büfétek/éttermetek/kávézótok nevét az [email protected] vagy küldjetek üzenetet a Facebookon, és néhány mondatban írjátok le, miért szeretitek a helyet. Összegyűjtjük és bemutatjuk a legjobb kaja-pia lelőhelyeket.