szerző:
MTI

Zárt ajtók mögött, a nyilvánosság kizárásával kezdődött meg annak a fotósnak a tárgyalása, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy lányt az Eötvös Loránd Tudományegyetem fonyódligeti gólyatáborában.

©

A nyilvánosság kizárásával, zárt ajtók mögött kezdődött el szerdán az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) fonyódligeti gólyatáborában múlt év augusztusában történt bűncselekménnyel, szexuális erőszakkal vádolt 39 éves budapesti férfi tárgyalása a Fonyódi Járásbíróságon.

A nagy médiaérdeklődéssel kísért ügy vádlottja, K. Sándor Szilárd fotósként dolgozott a gólyatáborban, ahol a vád szerint augusztus 30-án a kora hajnali órákban megtámadta a budapesti lányt. Fojtogatta, ököllel verte, megöléssel fenyegette és megerőszakolta. A történtekről fotókat is készített, ezekkel akarta zsarolni az áldozatát. A férfi szeptember óta előzetes letartóztatásban van, a vele szemben eljáró ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta. A megerőszakolt 19 éves lány először a hvg.hu-nak adott interjút, melyet itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!