szerző:
Eduline

Igen, PopSítábor.

A felsőoktatás és a magaskultúra különös mélységével találkozhat az, aki ellátogat a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának közösségi oldalára, ahol egy tökéletesen bárgyú posztra akadhat:

©

Tegyük túl magunkat az idióta szóviccen, majd gondolkodjunk el azon, hogy a világ nemzetközi rangsoraiban az utóbbi időben legjobban teljesítő magyar egyetem hallgatóinak vezetői, valamint az egyetemista tábor szervezői hogyan vélekedhetnek a női egyenjogúságról, mely a tudományos életben is hatalmas probléma. Miért a nők tárgyiasításával kell eladni egy síelős, erősen unicumszagú bulit?

A szellemi teljesítménnyel kapcsolatos további kérdéseiteket feltehetitek a [email protected] címen, ahol Patai Ádám sajtófőnök fogja tolmácsolni - az Unicumot információnk szerint nem kedvelő - Török Márk EHÖK elnök válaszait.

Leválthatják-e a szegedi hallgatók a túlkoros EHÖK-elnököt?

Négy lehetséges módja van, hogy Török Márk távozzon pozíciójából a szegedi EHÖK-ben. Érdekes módon pont a hallgatók távolíthatják el a legnehezebben az évtizedes hököst. Íme a kisokos a magyar egyetemi demokráciához. Török Márk bíróságon tervezi megtámadni azt a rektori határozatot, amely a felsőoktatási törvény szerint megsemmisítette legutóbbi, 2015.