szerző:
Eduline

Minden korábbi látogatói rekordot megdöntött idén a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.

A három napos, 15 ország 150 kiállítóját felvonultató felsőoktatási seregszemlére 52 500 érdeklődő látogatott ki, ami fele a tavaly felvételizetteknek. A diákok a továbbtanuláshoz szükséges információk mellett számos, a későbbi pályájukhoz köthető programon keresztül is megismerhették a szakterületeket, így varrhattak disznólábat, részt vehettek kémiai kísérletben és lőgyakorlaton, de végezhettek EKG mérést is - írják közleményükben.

Az intézmények és duális képzőhelyek a legújabb innovációkkal készültek. Korosztálytól függetlenül nagy sikert aratott az áramtermelő bicikli, a mozdony szimulátor, VR, azaz virtuális valóság szemüveg, a 3D nyomtató és a napelemes autó is.

Idén január 18-20 között mintegy 52 500-an látogattak ki a kiállításra, ami közel 22 százalékos növekedést jelent a tavalyihoz képest.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Fontos dokumentumot frissítettek, sok felvételizőt érinthet

Frissítették a szakokat és érettségi vizsgatárgyakat, illetve a többletpontokat tartalmazó dokumentumot. Frissítették a 2018-as érettségi többletpontokról szóló dokumentumot, ha idén felvételiztek, mindenképp nézzétek át, hogy nem változott-e olyan dolog is, ami titeket vagy a pontjaitokat érinti. Itt nézhetitek meg a frissített dokumentumot. A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás