szerző:
Eduline

Ma már itthon is egyre nagyobb hagyománya van a Halloween-partiknak.

Ma már itthon is egyre nagyobb hagyománya van a Halloween-partiknak. A College Life összegyűjtötte 2011 legjobb jelmezötleteit, amelyekkel biztos sikert arathatsz a bulin.

Elvis vagy Marilyn

A klasszikus karaktereket egyszerűen nem lehet megunni, ezért még mindig jó ötlet Elvis Presley vagy Marilyn Monroe bőrébe bújni a partin, ha el akarod kápráztatni a csoporttársaidat.

Egy várandós híresség

Egyre nagyobb divat valamelyik várandós celeb jelmezét magunkra ölteni a Halloween-partin. 2011-ben is sok sztárbébi született, ezért az idei bulikon minden bizonnyal hódítani fognak a Mariah Carey-, Kate Hudson- és Victoria Beckham-jelmezek.

Egy jól ismert egyetemi professzor

Különösen nagy sikered lesz, ha beöltözöl az egyik tanárodnak: a teljes illúzió érdekében utánozd a járását, a hangját, és tanuld be a tőle legtöbbször hallott kifejezéseket! Egy jó fej professzor biztosan nem haragszik meg, hiszen ismerjük a mondást: csak azokat lehet parodizálni, akik igazi jelenségek.

Pároknak: Vilmos herceg és Katalin hercegnő

A brit ceremóniát sokan az évszázad esküvőjének nevezték, ezért nem véletlen, hogy most még az Egyesült Államokban is népszerű Vilmos és Katalin jelmeze. Azok a párok, akik mégis valami másra vágynak, öltözzenek Barack és Michelle Obamának.

Vilmos és Katalin a ceremónia után
©

Csoportos jelmez: valóságshow- és sorozatszereplők

A valóságshow-k és a szappanoperák szereplőinek jelmezei különösen kedveltek idén, és itthon is biztosan nagy feltűnést keltene, ha egy népszerű sorozat adná az ötletet egy csoportos jelmezhez. Botrányos jelmezbe bújtak egy thaiföldi iskolában a diákok – erről bővebben itt olvashatsz.