szerző:
MTI

Folytatódik a debreceni Campus Fesztivál: szombaton többek között fellép az Irie Maffia, a Republic, a prágai N.O.H.A.

A Campus Fesztivál. Ma este az Apocalyptica lép fel
©

Folytatódik a debreceni Campus Fesztivál: szombaton többek között fellép az Irie Maffia, a Republic, a prágai N.O.H.A., a Magashegyi Underground, Nagy Feró és Ganxsta Zolee is, este tíztől pedig jön a finn Apocalyptica - jelezte Bakó Csaba sajtófőnök.

Pénteken száznál több program és teltház jellemezte az ötödik Campus Fesztivál második napját - tette hozzá. A négynapos rendezvényen nemcsak zenei programok zajlanak, hanem 75 civil szervezet is kitelepült a fesztiválra. Idei újdonság az európai nyelvek utcája, ahol a kontinens kultúráját egyetemi intézetek, nyelviskolák mutatják be.

A péntek este vendége volt Ludmilla, a Road, a Magna Cum Laude és Kőhalmi Zoltán dumaszínházas, fellépett Lovasi András a Kiscsillaggal, az Intim Torna Illegal és az Animal Cannibals, éjjel hatalmas bulit nyomott le a Vad Fruttik és a Subscribe is. A fesztivál legjobban várt koncertje azonban a debreceni Tankcsapdáé volt: a Nagyszínpad előtti téren gombostűnyi helyet sem lehetett találni - ismertette Bakó Csaba.