szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mikor lesz az őszi szünet a vidéki felsőoktatási intézményekben? Mutatjuk a nagyobb egyetemek időpontjait.

Korábban már megírtuk, hogy mikor lesz az őszi szünet a fővárosi egyetemeken. Most pedig annak jártunk utána, mikor pihenhetnek a nagyobb vidéki városok egyetemistái.

Az egri Eszterházy Károly Egyetemen október 26-tól 30-ig, a veszprémi Pannon Egyetemen pedig október 30-tól november 2-ig lesz az őszi szünet.

A Pécsi Tudományegyetem legtöbb karán - az Állam- és Jogtudományi Karon, a Bölcsészet és Társadalomtudományi Karon, az Egészségtudományi Karon, a Kultúratodományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karon, a Műszaki és Informatikai Karon, a Természettudományi Karon, illetve a Művészeti Karon - október 26-tól 30-ig pihenhetnek a hallgatók. A Közgazdaságtudományi Karon viszont valamivel korábban, október 19. és 23. között lesz az őszi szünet.

A Debreceni Egyetem, a Dunaújvárosi Egyetem, a Miskolci Egyetem, a Nyíregyházi Egyetem, a Soproni Egyetem, valamint a Szegedi Tudományegyetem nem tart (egységes) őszi szünetet. Ugyanakkor az október 23-a mindenhol ünnepnap, így egy hosszú hétvégétek biztosan lesz pihenni.

Mikor lesz az őszi szünet a budapesti egyetemeken?

Megnéztük, mikor tartanak őszi szünetet a fővárosi egyetemeken. Mutatjuk néhány felsőoktatási intézmény időpontjait.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!