szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Többek között a címben leírt sor is elhangzik NoÁr új dalában, amit a Színház- és Filmművészeti Egyetem körüli történésekről írt.

Folyamatosan beszámulunk a Színművészeti körül zajló eseményekről. Arról már írtunk, hogy a hallgatók a hétfő esti tüntetés után blokád alá vették az egyetemet és nem engedik be az új vezetőséget. Azóta elindult az állóháburú második napja, a diákok ugyanis azt ígérték, addig nem mennek haza, amíg nem teljesítik követeléseiket. A másik oldal azonban eddig nem sok hajlandóságot mutatott a helyzet tisztázására.

Kedd este megjelent Molnár Áron (NoÁr) új videóklippje, ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem jelenlegi helyzetét dolgozza fel. NoÁr a közösségi oldalán osztotta meg a videót. Mint írta:

Új klipünkkel kiállunk a szabad oktatásért és szolidaritást vállalunk a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjaival!

A zene alapját az SZFE-s hallgatók fütyülve előadott Cifra palota című dala adja. A klipp pedig egyetlen hosszú drónfevételből áll, ami bemutatja kívülről és belülről is az egyetemet.

Sátrakkal és hálózsákokkal indul az állóháború a Színművészetinél

A diákok ígéretük szerint addig nem mennek haza, amíg nem teljesítik követeléseiket. A másik oldal azonban eddig nem sok hajlandóságot mutatott a helyzet tisztázására. Indul a második nap a blokádok mögött.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!