szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Azzal, hogy Palkovics Lászlóhoz kerül a felsőoktatás, személyi változások is lesznek az innovációs tárcánál - tudta meg az atv.hu.

Arról már korábban írtunk, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumától (Emmi) az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz (ITM) kerül 2019. szeptember 1-től a felsőoktatás.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a köznevelés irányítására önálló államtitkárságot hoz létre, Maruzsa Zoltán vezetésével. Az atv.hu-hoz eljutott információk szerint az eddig az EMMI-ben az oktatási államtitkárságot vezető Bódis József az innovációs minisztériumban is államtitkár lehet, és a felsőoktatási, szakképzési és innovációs portfólió tartozik majd hozzá.

Döntött a kormány: szeptembertől Palkovics László minisztériumához tartozik a felsőoktatás

Az Emberi Erőforrások Minisztériumától (Emmi) az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz (ITM) kerül a felsőoktatás - közölte szerda este az Emmi.

Boros Anita az építésgazdasági és infrastrukturális államtitkárság élére kerülhet, Cseresnyés Péter miniszterhelyettes a kereskedelempolitikai és fogyasztóvédelmi feladatokért felelhet, míg a helyére a parlamenti államtitkári posztra Schanda Tamásnak van jó esélye - írja kormányzati forrásokra hivatkozva az oldal.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.